WEB design

Vrijeme brzog življenja iziskuje brzu reakciju poslovnog čovjeka na zahtjeve tržišta. Danas skoro svi mogu postići kvalitet, većina može osigurati potrebno ili očekivano vrijeme isporuke, garancija i servis postali su svakodnevnica, tako da je onima koji nude proizvod ili uslugu izuzetno teško da se nametnu čak i ako imaju najkvalitetnije proizvode ili uslugu. Stoga se poslovni svijet na Zapadu već davno orjentirao ka najmoćnijim oružjima – kvalitetnoj komunikaciji i marketingu.

Kako ići u nove investicije usred ekonomske krize?

Smanjenje troškova je prvi odgovor na krize.

Kao i Vi, danas svi poduzetnici rade sve na traženju odgovora: kako smanjiti troškove a povećati produktivnost?

Načina je mnogo, ali u svakoj opciji trebate načiniti prvi korak, kreirati svoju Internet prezentaciju, odnosno WEB stranicu. Pored toga što Vam ona može pomoći da se predstavite čak i na mjestima gdje nikada ne biste otišli da ponudite svoj proizvod ili uslugu, ona će Vam osigurati danonoćnu prisutnost, bez dodatnih troškova. Internet komunikacija je skoro besplatna, a sa vrijednošću jednog rezervoara goriva osiguravate Internet prezentaciju za cijelu godinu. Zamislite koliko će rezervoara goriva u Vašoj firmi biti ušteđeno zahvaljujući WEB prezentaciji.

Danas na tržištu važi pravilo da svaka ozbiljna firma posjeduje Internet prezentaciju. Koliko su puta samo Vas pitali da li imate WEB stranicu. Tražili ste odgovor i opravdanje, većina je onih koji su imali negativno iskustvo – dali su neki sitni novac malom rođaku ili komšiji, studentu koji je sada negdje otputovao, pa ni stranice ni podataka, a niti pristupa. Međutim, došlo je vrijeme da svoju ozbiljnost, sa kojom pristupate proizvodnji ili usluzi koju nudite, morate pristupiti i svojoj prezentaciji. Konkurencija već to dobro radi!

Šta učiniti?

Prepustite da u istoj cijeni u kojoj biste dobili stranicu od „malog iz komšiluka“ vrhunsku stranicu dobijete od profesionalaca.

Šta Vam nudimo?

Iskusni novinari napisat će uz Vašu stručnu pomoć tekstove za Vašu WEB prezentaciju. Tekst će pratiti vrhunska fotografija koju će za Vas načiniti naši fotografi. Sve to će povezati dizajn koji će spojiti dušu Vašega biznisa, odnosno proizvoda ili usluge, sa očekivanjima klijenata. Da, sve je to je moguće dobiti za cijenu kakvu je ponudio „mali iz komšiluka“.

Naravno, ukoliko Vaš biznis zahtijeva maksimalno složen i oprezan nastup prema javnosti, ukoliko želite vršiti prodaju putem Interneta, ili eventualno stranicu sa velikim brojem korisnika i registracija, onda ćemo Vam ponuditi WEB shop ili WEB portal, odnosno neki drugi oblik komunikacije ili prodaje, koji će dovesti do maksimalnih ušteda. Logičkom usporedbom troškova – lakše je putem WEB shop-a prodati i naplatiti nego angažirati komercijaliste, vozila, plaće i podnositi druge troškove. Mnogi naši klijenti već to uspješno rade. Zašto iskustva drugih ne iskoristiti?

I pri tome, ono što je možda najvažnije, naš tim će obučiti jednu ili dvije osobe iz Vaše firme da vrlo jednostavno mogu pristupiti sadržajima i po potrebi ih mijenjati, a ta naša usluga ući će u osnovnu cijenu i neće se dodatno naplaćivati.

U uvjerenju da smo Vam pomogli da dođete do prijeko potrebnih informacija, srdačno Vas pozdravljam i očekujem Vaš poziv da se dogovorimo o suradnji.

 

Sve informacije vezane za uslugu kao i cijene možete dobiti na br. telefona: +387 35 360 715, ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili nas posjetiti u kancelarijama na adresi Fra Grge Martića 8 (zgrada Tehnograd company kod medicinske škole Tuzla)