Profesionalno snimanje

Želite svoju video prezentaciju? Želite kratak video-klip postaviti na Internet? Želite korporacijski film od 10 ili 30 minuta? Želite da zabilježite otvaranje tvornice, izlazak novog proizvoda, svečanost ili neki događaj, a ne znate kako. Te probleme već duže vrijeme možete riješiti u BMG Bosanska medijska grupa.

Za Vas ćemo osmisliti, kreirati scenarij i izraditi korporativni film, načiniti dovoljan broj kopija vrhunske kvalitete, tako da se možete predstaviti na najzahtjevnijim mjestima. Polazak na sajmove, doček poslovnih partnera u svojoj firmi ili drugi pokušaju da predstavite firmu ne mogu biti tako efikasni kao kada uradimo film o Vašoj firmi. Nećete trošiti energiju na stalno objašnjavanje i ponavljanje – jednostavno pogledate zanimljiv film sa svojim gostom i onda pređete na konkretne dogovore. Naša preporuka je da dužina filma bude od 10 do 15 minuta, a po Vašoj želji i potrebi, možemo osmisliti i sva druga rješenja.

Često se sjetite lijepih prilika koje su se desile u Vašoj firmi proteklih godina. Imali ste važne goste. Dobili ste nagrade. Otvorili novi pogon ili organizovali svečanost. A to nemate nigdje zabilježeno. Vrijednost takvih snimaka sada se ne može izraziti novcem. Da se to ne bi dešavalo i dalje, iskoristite priliku i zabilježite to. Provjerite uslove pod kojim radimo i uvjerite se da su naše usluge povoljne i kvalitetne.

Vrijeme prolazi brzo. A na ovaj način u prilici ste da bar jedan djelić vremena zadržite za sebe!!!